foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

hair saloonContact avond iedere tweede vrijdag van de maand.Van 20:00 tot 00:30 uur in Café de IJsendijker. Van IJsendijk straat 397 Purmerend. De volgende avonden zijn: 13 december. In 2020: 10 januari, 7 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei, 12 juni, 10 juli, 14 augustus, 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december.

06 15379353
-

Transgenders Noord Holland

LindsayMijn voornaam is reeds bij velen bekend, de volledige naam is als volgt: Lindsay van Eijndhoven.
Wat mij bewogen heeft om mij aan de Stichting Transgenders Noord-Holland te binden?
Eigenlijk is dit ontstaan uit de vrienden/vriendinnen groep die ik daar heb leren kennen, op het moment dat Lindsay haar eerste stappen naar buiten wilde gaan maken waren zij er voor Lindsay. Bij het oprichten van de Stichting kwam de vraag wil je instappen bij de stichting en plaats nemen in het bestuur? Wat kan je dan nog zeggen? Nee zeggen was geen optie.

Waarom is het noodzakelijk om een stichting zoals deze op te richten?
Tijdens de Roze en of Pride weken die her en der door het land georganiseerd worden lijkt het allemaal koek en ei te zijn, helaas niets is minder waar er worden nog steeds mensen in elkaar geslagen omdat ze buiten het zogenaamde “ideale” patroon leven. Hierdoor is het noodzakelijk om een thuishaven te hebben waar je wel veilig met gelijk gestemde of mensen die ons een warm hart toedragen een gezellige avond of dag te hebben. Hierbij worden eventuele partners of familieleden zeker niet buiten gesloten deze zijn zeker van harte welkom.

Hoe ziet het leven van Lindsay eruit als ze niet in touw is voor de stichting? 
Privé een veeleisende baan met hollen of stilstaan, al veel landen mogen bezoeken helaas niet altijd tijd voor een bezichtiging van de plek waar ik vertoef.
De tijd in Nederland kom ik door met mijn appartementje (mijn Paleisje) op orde houden en  natuurlijk contact houden met de vrienden-vriendinnen uit Noord Holland en zeker niet onbelangrijk het schrijven van kleine verhaaltjes op mijn Facebook pagina.
Groetjes Lindsay

Copyright © 2019 Stichting Transgenders Noord Holland