foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

hair saloonContact avond iedere tweede vrijdag van de maand.Van 20:00 tot 00:30 uur in Café de IJsendijker. Van IJsendijk straat 397 Purmerend. De volgende avonden zijn: 13 maart, 10 april, 8 mei, 12 juni, 10 juli, 14 augustus, 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december.

06 15379353
-

Transgenders Noord Holland

Ik ben Gerda Keizer; transvrouw.
Gerda rMijn eerste “ervaring” was op mijn 8e toen ik stiekum de jurk van mijn moeder aantrok. In mijn jeugd wist ik dat ik ‘anders’ was dan de jongens. Ik had ook meer vriendinnen dan vrienden. Maar wat ik wel was wist ik niet precies. Er was toen nog geen internet en er werd nog niet over dat soort onderwerpen open lijk gesproken.
Vele jaren volgde van zoeken, mezelf verstoppen in het werk, Op de momenten dat het kon mij stiekum omkleden en hopen dat je niet werd betrapt. Want ik dacht dat ik de enige was met het worstelen van je genderindetiteit. In de jaren 80 en 90 had ik daar trouwens nog nooit van gehoord.
Zo rond mijn 45e trok ik het lichamelijk niet meer (kreeg acute reuma aanval) en een aantal jaren erna was ik geestelijk in een groot zwart gat terecht gekomen. Op mijn 50e ben ik uit ‘de kast’ gekomen als transgender. Dat voelde als een enorme opluchting en bevrijding ! Ik ben toen zeer goed opgevangen door deze (toen net opgerichte) stichting.
Sinds 1 februari 2018 ga ik dagelijks als vrouw door het leven. Zowel privé als op het werk. De meeste mensen benaderen mij positief, ook omdat ik nu zelf goed (positief)in mijn vel zit.
Ik ben de trotse ouder van 2 volwassen zoons. Ons huwelijk is na mijn transitie na 32 jaar met wederzijds respect ontbonden. Sinds 2019 is de liefde weer op mijn pad gekomen. Het is dus mogelijk!
In het dagelijkse leven ben ik heel open over mijn (trans)genderindentiteit ! Vele transgenders houden er een dubbel leven op na, wat zeer veel spanningen met zich mee brengt. In de stichting probeer ik anderen graag te helpen op ‘hun’ pad. Een luisterend oor zonder oordeel is zó belangrijk !
Iedereen mag er zijn zoals ie is !

Copyright © 2020 Stichting Transgenders Noord Holland