^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonDe volgende bijeenkomst is vrijdag 10 maart Zoals altijd in café de IJsendijker te Purmerend. De avond duurt van 20:00 uur tot 00:30 uur. Volgende avonden op: 14 april, 12 mei, 9 juni, 14 juli, 11 augustus, 8 september, 13 oktober, 10 november en 8 december.

+31(0)630717744

Transgenders Noord Holland

Wie zijn wij

Stichting Transgenders Noord-Holland is een organisatie die bestaat uit een aantal vrijwilligers die in teamverband doelgroepen (zoals travestieten, cross dressers, transsexuelen, transvrouw/man en de partners ) begeleiden en laten weten dat ze er niet alleen voor hoeven staan. Wij organiseren daarom elke tweede vrijdag van de maand een samenzijn in café “De IJsendijker” te Purmerend, gelegen op een industrieterrein. Dit zijn besloten avonden waar alle gelijkgestemde met elkaar contacten kunnen leggen en gesprekken kunnen uitwisselen. Partners en familie zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Bij dit soort avonden worden wij onder andere gesteund door Mariposa Travestie Lounge (make-up, haarstukken, fotosessie, etc.). Ook zijn er regelmatig feestavonden met zo nu en dan een thema. Denk hierbij aan een Valentine avond of een Nieuwjaarsborrel. Maar het belangrijkste van deze avonden is voornamelijk: jezelf kunnen zijn!!!

Onze organisatie bestaat uit :

Lindsay           Voorzitter.

Sandra            Penningmeester.

Vera                Secretaris.

Jaqueline         Bestuurslid/beheer van de website.Marjolein

Melanie           Bestuurslid/gastvrouw.

Miluska           Special Events/gastvrouw.

Bert                Fotograaf, Facebook, en archief.

Frank/Donna  Visagie

Chantelle        Medewerkster

Marjolein         Medewerkster

Transine         De mascotte.

© 2017 - Transgenders Noord Holland