^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonDe volgende bijeenkomst is vrijdag 9 februari. Zoals altijd in café de IJsendijker te Purmerend. De avond duurt van 20:00 uur tot 00:30 uur. Volgende avonden op 9 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni, 13 juli, 10 augustus, 12 oktober, 9 november en 14 december.

+31(0)615379353

Transgenders Noord Holland

Agenda

Donderdag 8 maart 2018
Partner avond voor partners van
transgenders.

Vrijdag 9 maart 2018
Contact avond

Vrijdag 13 april 2018

Contact avond

29 juli 2017 : Pride Walk Amsterdam

Op 29 Juli aanstaande vindt de Pride Walk plaats. De Pride Walk is de openingsactiviteit van Pride
Amsterdam en begint ’s morgens om 11:00 uur op het Homomonument. De route gaat via Raadhuisstraat, Marnixstraat en Leidseplein naar het Vondelpark. In het Vondelpark vindt vervolgens Pride Park plaats, een manifestatie voor en door onze hele community die tot ’s avonds 23:00 uur
duurt.

TGNH pridewalk

De Pride Walk heeft als thema Marching for those who can not join us en vraagt aandacht voor de situatie van LHBTI’s in de 76 landen waar homoseksualiteit in het wetboek van strafrecht staat. In 7 landen staat op homoseksualiteit zelfs de doodstraf!
Daarnaast tonen we met de Pride Walk de diversiteit en veelkleurigheid van onze LHBTI community.
En daarvoor nodigen we alle LHBTI organisaties in Nederland, en dus ook jullie, uit zichtbaar en trots  mee te lopen in de Pride Walk.
Hoe kun je deelnemen aan de Pride Walk?
Het simpelst is natuurlijk al je leden te vragen op zaterdag
29 juli naar het Homomonument te komen en als groep met bijvoorbeeld spandoeken, vlaggen of t-shirts je organisatie zichtbaar te maken.
Maar er kan meer. Je kunt bijvoorbeeld met een voertuig deelnemen. Dat kan een cabrio zijn, maar een platte wagen met een DJ en geluidsinstallatie is natuurlijk ook mogelijk. Of een bakfiets, een tuk-tuk of een ander voertuig waarmee je leuk voor de dag kunt komen.
Er zijn wel een paar spelregels. Met een grote groep door de stad lopen vergt de nodige voorbereiding zodat we allemaal veilig in het Vondelpark aankomen. Daarom kun je alleen met een voertuig in de parade mee wanneer je je van te voren hebt aangemeld. We willen weten met wat voor voertuig je deelneemt, wat daar op of aan komt te hangen, of en hoeveel mensen daar op komen te staan en met hoeveel mensen je als groep rondom de wagen loopt. Er worden ook enkele technische eisen gesteld aan het voertuig.
Wij hebben een aantal kleine wagens in optie staan, die kunnen via ons tegen kostprijs gehuurd worden. Ook is het mogelijk om via ons een goede geluidsinstallatie en aggregaat te
regelen. Wil je meer weten over deze mogelijkheid, neem dan contact op. Voor het overige is deelname aan de Pride Walk volstrekt gratis!
De Pride Walk is een community event en wordt gefinancierd door de Stichting Amsterdam Gay Pride
en een crowd fund campagne (www.pridewalk.amsterdam). Er mogen in de Pride Walk geen commerciële uitingen worden meegevoerd en er mag geen reclame worden gemaakt anders dan voor je eigen organisatie of activiteit.
Dit jaar zullen de vlaggen van de landen waar homoseksualiteit strafbaar is weer worden meegevoerd. Maar er is goed nieuws, drie landen hebben het afgelopen jaar hun wetgeving
verandert, daar is homoseksualiteit niet langer strafbaar. We zoeken nog naar een mogelijkheid om die drie landen speciaal in het zonnetje te zetten.
We zijn bijzonder verheugd dat de Equal Rights Coalition, een samenwerking van 33 landen binnen de Verenigde Naties die zich inzet voor gelijke rechten in alle landen, deelneemt aan de Pride Walk en dat van bijna alle 33 ambassades van deze landen vertegenwoordigers meelopen. Ook de Nederlandse Mensenrechten Ambassadeur, Kees van Baaij, loopt mee.
In het Vondelpark vindt, aansluitend aan de Pride Walk, de manifestatie Pride Park plaats. Een dag vol activiteiten voor en door onze community. Wil je als organisatie met een kraampje present zijn op de Rainbow Market, de informatiemarkt waar tal van organisaties zich presenteren, of op een andere wijze je organisatie in het park onder de aandacht brengen door te laten zien wat je doet, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aan deelname aan de Rainbow Market zijn enige kosten verbonden voor kraamhuur.
Ook dit jaar wordt het eerste Pride Amsterdam weekend een baken van trots en diversiteit. Wees onderdeel van deze demonstratieve parade en manifestatie! Laat ons weten wat je plannen zijn zodat we, indien nodig, daar de benodigde voorbereidingen voor kunnen treffen.
Loop mee in de Pride Walk en/of kom naar het Vondelpark Pride Park! Laat de wereld weten dat wij op 29 juli voor niemand wijken en trots de straat opeisen. Voor meer informatie: facebook.
Voor alle vragen, opmerkingen en aanmeldingen voor de Pride Walk:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle vragen, opmerkingen en aanmeldingen voor Pride Park Vondelpark:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

namens het True Colors team

Jan-Willem de Bruin

Projectleider True Colors / COC Nederland

 

© 2018 - Transgenders Noord Holland