^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

hair saloonDe volgende bijeenkomst is vrijdag 13 oktober Zoals altijd in café de IJsendijker te Purmerend. De avond duurt van 20:00 uur tot 00:30 uur. Volgende avonden op: 10 november en 8 december.

+31(0)615379353

Transgenders Noord Holland

Agenda

Vrijdag 8 september 2017
Contact Avond
Boekpresentatie Mary v.d. Brink
"Vlinder in Amsterdam"

Zondag 10 september 2017
La Femme Fantastique

Vrijdag 13 oktober 2017
Opening expositie transgender
portretten van Bert Woudstra met

met aansluitend onze
Contact avond met superknotsgekke glamour- en glitterbingo

 Vrijdag 10 november 2017
Contact avond

Vrijdag 8 december 2017
Contact avond
"Paarse vrijdag"

Mijn naam is Chantelle,

ChantelleNet als iedereen hier heb ik een groot, te groot aantal jaren een kast met me mee gezeuld. Ik was er al vroeg bij, 13 of 14, helaas moest je in die tijd zelf alle wielen uitvinden. Ik herinner me jaren van schaamte, vreselijk schuchter tegenover meisjes, angst voor ontdekking, en afwijzing na die ontdekking. Wellicht was dat ook de reden dat ik werd gepest op school.
Gelukkig heb ik die jaren met hulp van voorbeelden om me heen van me af geschud.
Ik ben nog steeds stil, timide, kom onzeker over zonder het echt te zijn, maar het angstige konijntje dat ik in mijn jeugd was, bestaat niet meer, is dood en begraven in hetgeen voor mijn verstand moet doorgaan.
Chantelle is gegroeid, is volwassen geworden, en ik ben daar trots op. She’s here to stay, out and proud, al heeft ze daar veel te lang over gedaan.
Juist daarom ben ik toegetreden, om waar mogelijk te helpen voorkomen dat een ego, ongeacht geslacht, veel te lang in een kast rondlummelt. Let’s kick arse.

© 2017 - Transgenders Noord Holland